Нові пелетні котли TM Emtas

Сенченко Олексій Миколайович 30 березня 2015 р. о 17:53

Наша компанія знаходиться в постійному русі, ми шукаємо нові ідеї, щоб максимально задовольнити потреби наших улюблених клієнтів. Сьогодні ми хочемо поділитися новиною про розширення асортименту. Тепер ми є постачальниками котлів Emtas. Ми почали співпрацю з турецьким виробником, який втілив нові технологічні розробки в доступному продукті.
Розширюючи ряд опалювальної техніки, ми прагнемо допомогти нашим клієнтам вибрати кращий продукт. Ми пропонуємо повний комплект обладнання, як для виробництва пелет, так і для їх утилізації. Будь-яке сільгосп підприємство сьогодні має можливість створити власну систему опалення, і економити на енергоресурсах. Використовуючи відходи сільсько-господарського сектору та деревообробки, цілком реально відмовитися від класичних джерел енергії. Можна використовувати різні види твердого біологічного палива просто і ефективно, системи сучасних котлів повністю автоматизовані.

Компанія Emtas виробляє широкий спектр котельного обладнання. Твердопаливні котли представлені моделями різної комплектації. В основі конструкції лежить двоходова система згоряння палива, яка забезпечує тривале горіння. Висока ефективність роботи полягає в кількості тепла, що виділяється, і малої зольної частини. Модельний ряд пелетних котлів має такі особливості в конструкціях: наявність автоподжига, ручного завантаження, одного або двох шнеків.
Крім усього іншого котли відрізняються за своєю потужністю і продуктивністю. Одна і та ж модель представлена ​​в десяти потужних видах від 35-1500 Вт Різноманітність обладнання Emtas настільки велике, що купити пелетний котел можна як для використання на дачі, так і на великому промисловому складі. Якщо у Вас виникнуть питання, то наші консультанти з радістю на них дадуть відповідь. Дуже важливо підібрати таке обладнання, яке буде працювати максимально ефективно. Ми запропонуємо такий варіант, який повністю задовольнить ваші потреби.

Спалюючи тверде біопаливо, підприємство не тільки економить кошти, але й вносить свій внесок у розвиток довкілля. Переходьте на новий вид опалювальної системи, і приймайте всі переваги його використання. Співпрацюючи з нами вам не доведеться хвилюватися з приводу правильного вибору, ми надамо Вам повну інформаційну підтримку.

Останні новини розділу