Аркодан відвідала виставку ISH 2015

Резніков Олександр Володимирович 18 березня 2015 р. о 09:09

Провідні фахівці компанії «Аркодан» відвідали міжнародну виставку ISH 2015 (Франкфурт, Німеччина), що проходила з 11 по 14 березня 2015 року. ISH - це найбільше у світі подія в галузі опалення, вентиляції та кондиціонування повітря. Вона вже більше 50 років є передовим форумом, де провідними світовими виробниками представляються інновації і технології в перерахованих галузях. Виставка проводиться раз на два роки у виставковому комплексі Messe міста Франкфурт-на-Майні.
З метою вивчення передових технологій в опаленні, фахівцями були відвідані стенди таких компаній як Viessmann, Mitsubishi Electric, Buderus, Vailant, Wolf і багатьох інших, були встановлені нові контакти, розглянуто їх обладнання, застосуванням якого незабаром і займеться компанія «Аркодан» в своїх проектах.
Слід зазначити, у підходах до опалювальної сфері європейці і українські споживачі сильно відрізняються. Європейці налаштовані на активне використання саме відновлюваних джерел енергії та зведенню до мінімуму шкоди на навколишнє середовище. Якщо в Україні в більшості приватних будинків в якості джерела тепла використовуються газові або твердопаливні котли, то в Європі основний наголос робиться на комбіновані системи на базі теплових насосів, сонячних колекторів, нових паливних елементів і т.д., які також розраховані на вироблення електроенергії.
Такий підхід впроваджує і компанія «Аркодан», що дозволяє говорити про перспективність проектів і для ринку України.

Останні новини розділу