06.02.2015 о 10:00 запрошуємо на одноденний безкоштовний технічний семінар для фахівців Вашої компанії!

Gurenia Egor 2 лютого 2015 р. о 12:09

Компанія «Сонет» на підтримку інсталятора проводить технічний семінар за темами «Інноваційні технології - сонячні колектори, твердопаливні котли Protherm», «Групи швидкого монтажу і комплектуючого обладнання Meibes». Семінар проводять технічні інженери компаній Protherm і Meibes.

10:00 - 13:00 На семінарі розглядаються новинки інноваційних технологій «Protherm», сонячні колектори, твердопаливні котли, схеми і всі особливості їх обв'язки, а також нюанси стосуються монтажу і комплектації системи для повноцінної її роботи, технічні рішення.

13:00 - 13:30 Кофе-тайм

13:30 - 15:00 На семінарі розглядаються групи швидкого монтажу і комплектуючого обладнання для топкових, а також регулятори для опалювальних установок та погодозалежне управління «Meibes», всі особливості та нюанси стосуються монтажу і комплектації системи для повноцінної її роботи, технічні рішення.

В ході семінару кожен інсталятор має можливість задати своє запитання, отримати відповідь на раніше позірна складності в комплектації своїх об'єктів, взяти участь у дискусії.
Наш семінар дасть багато корисної інформації навіть для професійного монтажника.
По завершенню семінару, учасники отримають сертифікат про проходження навчання терміном на один рік.
Навчання проводиться безкоштовно!
Семінар відбудеться в навчальному центрі Компанії «Сонет» по вул. Миколи Ушакова, 8.
Якщо у вас виникли запитання, звертайтесь до менеджерів нашої компанії.

Останні новини розділу