LG Electronics повідомляє про об'єднання підрозділів і нові призначення

LG Electronics 5 грудня 2014 р. о 13:55

Компанія LG Electronics (LG) заявила про нові призначення на посади виконавчих директорів компаній LG Home Entertainment та LG Mobile Communications. Також LG повідомляє про створення єдиної компанії LG Home Appliance & Air Solution (H&A), яка виникла внаслідок злиття бізнес-одиниць Home Appliance та Air Conditioning & Energy Solution. Усі нові кадрові зміни були оголошені 1 грудня 2014 року та набувають чинності з 1 січня 2015 року.

Хуно Чо, президент LG Corp., холдингової компанії LG Electronics, обійме посади президента та головного виконавчого директора LG Mobile Communications, у той час як доктор Чен-сок Парк перейде на нову посаду – головного радника з технологій. Пан Чо володіє глибокими знаннями в області мобільних операцій LG, оскільки відповідав за стратегічний розвиток її мобільного бізнесу, а також маркетинг та продажі в країнах Північної Америки з 2001 по 2007 рік. Пан Чо має ступінь з економіки Сеульського національного університету, а також диплом магістра бізнес-адміністрування (M.B.A) Чиказького університету.

Бонг-сук Квон, голова підрозділу синергії LG Corp., буде призначений виконавчим віце-президентом та головним виконавчим директором компанії LG Home Entertainment. Раніше пан Квон очолював бізнес-підрозділ моніторів компанії LG Home Entertainment, завдяки чому LG стала компанією №1 на ринку LED-моніторів. Також, будучи головою підрозділу LG з планування в LG Mobile Communications, він брав участь у розробці популярних смартфонів серії G. Пан Квон отримав ступінь з економіки в Сеульському національному університеті та диплом магістра бізнес-адміністрування (M.B.A.) в Університеті Гельсінкі.

Сон-чжин Джо, президент та головний виконавчий директор LG Electronics Home Appliance, очолить компанію LG Home Appliance & Air Solution (H&A). Злиття компаній Home Appliance та Air Conditioning & Energy Solution розширить можливості компанії у розробці глобальних рішень для оселі, у яких використовуються ключові фірмові технології LG.

Інші реорганізаційні процеси в компанії проводяться з метою зміцнення конкурентоспроможності LG у секторі міжкорпоративної взаємодії (B2B). Хван Юн Нхо, який наразі обіймає посаду президента та головного виконавчого директора компанії LG Air Conditioning and Energy Solution, візьме на себе обов’язки директора з міжкорпоративної взаємодії (B2B). Його завдання – позиціонування LG як лідера комерційного сектору, який включає в себе виробництво інформаційних дисплеїв, комерційних систем кондиціонування та розробку ініціатив у галузі енергетики. Виконавчий віце-президент Санг-бонг Лі очолить LG Energy Business Center, новий підрозділ, який об’єднав у собі сильні сторони трьох бізнесів – сонячних батарей, освітлення та систем енергозбереження.

Для зміцнення позицій в області інновацій та маркетингу компанія LG оголошує про такі зміни:
Доктор Скотт Ан, головний технічний директор компанії LG, додатково очолить LG Innovation Business Center. У його задачі увійдуть виявлення та розвиток нових областей бізнесу, основу яких складатимуть технології майбутнього.
Уейн Парк, директор з глобальних продажів та маркетингу, перейде на нову посаду – виконавчого віце-президента та головного виконавчого директора компанії LG Overseas Sales and Marketing. Дана компанія контролюватиме роботу в галузі продажів 53 дочірніх компаній LG в усьому світі.
Санг-гю Чой, який відповідає за продажі та маркетингові операції LG у Кореї, призначений на посаду президента та головного виконавчого директора компанії Korea Sales and Marketing.

Останні новини розділу