LG представить ультраефективні системи кондиціонування та вентиляції на виставці MCE 2014

LG Ukraine 21 березня 2014 р. о 15:33

Компанія LG Electronics (LG) представляє різноманітність систем обігріву, вентиляції, кондиціонування та енергетичних рішень на виставці Mostra Convegno Expocomfort (MCE) 2014. Захід проходить у виставковому центрі Fiera Milano SpA в Мілані (Італія) 18-21 березня. Відвідувачі можуть ознайомитися з інноваційними кліматичними системами як побутового, так і комерційного призначення, а також новітніми розробками в галузі поновлюваних джерел енергії.
Новинки LG Electronics – мультизональні системи LG Мульти V IV, нові серії спліт- та мульти-спліт-систем і кондиціонер ARTCOOL Stylist Inverter – об'єднані на виставці загальною темою «За межами ваших стандартів» (“Beyond Your Standard”). Відвідувачі заходу з різних країн світу можуть дізнатися про головні переваги та технології флагманських продуктів LG лінійки 2014 року, завдяки яскравим презентаціям з використанням технології доповненої реальності та сцен із повсякденного життя звичайних людей.
«Присутність LG, як одного з найбільших лідерів у галузі систем кондиціонування, вентиляції, обігріву та енергетичних рішень на ринку Європи, стає все більш відчутним, – зазначив Чже Сун Лі (Jae-sung Lee), керівник напряму комерційного кондиціонування компанії LG Air Conditioning and Energy Solution. – MCE надає нам фантастичну можливість продемонструвати споживачам та експертам цієї індустрії, що у створенні надійних, енергоефективних і стильних продуктів LG немає рівних. Наші останні рішення мають неймовірні переваги з точки зору продуктивності, економічності та зручності для користувачів».
Виставковий стенд компанії LG Electronics на MCE 2014 розділений на п'ять основних секцій: відділ демонстрації нового покоління мультизональних систем Multi V IV, секція Multi V, стенд побутових кондиціонерів і повітряних теплових насосів Therma V, секція інверторних спліт і мульти-спліт систем, а також BMS.

«Ми в LG знаємо, що, вибираючи кондиціонер, європейські споживачі вимагають більшого, ніж просто здатність охолоджувати і нагрівати повітря, – зазначив Юнг- Вон О (Jung-won Oh), керівник напряму побутового кондиціонування компанії LG Air Conditioning and Energy Solution. – Крім функції точного контролю температури, наші останні рішення у сфері побутових кондиціонерів відрізняються також рядом інших функціональних переваг та дозволяють суттєво економити електроенергію. Завдяки безшумній роботі інвертоного кондиціонера і системам високоякісного очищення та стерилізації повітря, споживач може насолоджуватися домашнім затишком у більш комфортній і здоровій атмосфері».

Останні новини розділу