Компанія Daikin Industries демонструє зростання річного прибутку

Ліконд 21 червня 2013 р. о 15:30

Компанія Daikin Industries, дистриб'ютором якої на українському ринку є компанія ЛІКОНД, демонструє стабільне динамічний щорічне зростання прибутку. Це підтверджує консолідований звіт за останній фінансовий рік.

У цьому документі Daikin Industries, Ltd. (Осака, Японія) зазначено, що обсяг чистих продажів компанії досяг 1290903 млн. Ієн, що приблизно дорівнює 12,7 млрд. доларів США. Проаналізувавши всі фінансові показники можна констатувати, що обсяг чистих продажів компанії Daikin Industries виріс на 5.9% порівняно з показниками минулого року. Операційний прибуток компанії виріс на 9.2%, в порівнянні з попереднім фінансовим роком. Звичайна прибуток виріс за рік на 15.2%, а чистий прибуток на 5.9%.

Частка обладнання для кондиціювання повітря та технологічного охолодження, в загальному обсязі продажів компанії Daikin, збільшилася на 7.5%, а операційний прибуток від реалізації цієї групи техніки на 17.8%.

Але на цьому Daikin Industries, Ltd не планує зупинятися. Так, вже в першій половині поточного фінансового року, що закінчується 31 березня 2014 року, компанія планує досягти наступних результатів. Чисті продажі повинні дати зростання 41,5%, операційний прибуток 50,4%, звичайна прибуток 57,1%, чистий прибуток 366,2%.

Плани компанії на весь поточний рік не менш амбітні. Отже, за результатами всього поточного фінансового року, компанія Daikin Industries планує досягти наступних фінансових показників: чисті продажі компанії повинні збільшитися на 36,3%, операційний прибуток 41,0%, звичайна прибуток 27,5%, чистий прибуток 46,8%.

Нагадаємо також, що в другій половині 2012 року Компанія Daikin придбала компанію Goodman, американського виробника кондиціонерів повітря, розташованого в Х'юстоні. Daikin також є материнською компанією ще одного відомого виробника HVAC обладнання: компанії McQuay International, розташованої в Міннеаполісі, MN.

Останні новини розділу