Оновлений сайт ГК «Термоінжинірінг»

Тимошенко Олена 10 вересня 2012 р. о 19:07

Шановні друзі Групи Компаній «Термоінжинірінг»!

Ми раді представити вам оновлену версію нашого сайту termoeng.com.ua. Ми прагнули до того, щоб новий сайт був зручний у користуванні для вас, володів детальною інформацією про сферу опалення, вентиляції та кондиціонування, а також, ви, найбільш яскраво, могли скласти враження про досвід «Термоінжинірінг», сфері послуг і наших заслуги.

Змінився не лише зовнішній вигляд сайту, але також зазнала координальної зміни структура сайту. Оновлений вигляд сайту став більш функціональним, з'явилися нові розділи, інформація структурована і легко знаходиться.

Новий сайт «Термоінжинірінг» доповнився такими розділами, як:

- Вентиляція та кондиціювання промислових будівель, громадських будівель і житлових будинків
- Альтернативне опалення
- Промисловий альпінізм, включаючи утеплення будівель, висотний монтаж конструкцій та антикорозійна обробка
- Виробництво інфрачервоних газових обігрівачів, ШРП і транспортабельних котелень
- Забезпечення технологічних процесів: Промислове охолодження, Разморозка та сушка вантажів, Модернізація промислових печей, а також пропарювання бетону.

Вашій увазі представлена ​​Галерея реалізованих проектів. Тут можна ознайомитися з фактично виконаними проектами.

Тепер дуже просто скачати опитувальний лист безпосередньо з головної сторінки сайту, заповнити його і відправити нам для визначення найбільш енергоефективного варіанту системи опалення, вентиляції або кондиціонування.

Підписавшись на розсилку новин, ви завжди будете в курсі актуальних новин у сфері опалення, вентиляції, кондиціонування і життя компанії «Термоінжинірінг».

Ми намагаємося рухатися в ногу з часом і новий сайт «Термоінжинірінг» це лише часткове відображення нашої роботи, сфер діяльності та послуги, що надаються, і сподіваємося, він дозволить нам заслужити довіру нових клієнтів, партнерів і друзів.

До швидкої особистої зустрічі!

Останні новини розділу