Шведські колеги Systemair на ЄВРО 2012

Сорокин Георгий 6 липня 2012 р. о 14:40

Шведські колеги Systemair на ЄВРО 2012

За час проведення матчів Україна відвідали близько 20 тис. шведських уболівальників. Шведська збірна провела в Києві три матчі: 11 червня - з України, 15 - з Англією і 19 - з Францією.

Компанія Systemair також підтримала команду збірної Швеції. Група клієнтів і керівництво компанії відвідали ігри з її участю. Це стало хорошою можливістю не тільки активно підтримати свою команду, а й познайомитися з Києвом, його культурою, спробувати традиційну українську кухню.

Генеральний директор компанії Systemair, Геральд Енгстрем, також відвідав один з матчів, повідомив, що ринок України представляє великий інтерес для компанії і цей візит дав змогу отримати позитивні емоції від футболу і чудовою організації самого чемпіонату.

Коротко про Systemair.
Компанія Systemair є одним з провідних світових виробників вентиляційного устаткування. Група включає в себе близько 60 компаній і веде діяльність більш ніж в 40 країнах Європи, Північної і Південної Америки, Близького Сходу, Азії, Африки та Австралії. В даний час в Systemair працює близько 2500 чоловік.
У 2009/10 фінансовому році оборот компанії склав близько 3,2 мільярда шведських крон. З моменту заснування Systemair в 1974 році прибуток компанії щорічно зростає. Протягом останніх 15 років, середньорічний приріст становить близько 16%. Восени 2007 року Systemair оголосила про вихід IPO на Стокгольмській Фондовій Біржі.
Продукція включає в себе більше 2500 найменувань і розповсюджується під брендами Systemair, Frico, VEAB і Fantech.

Останні новини розділу