Новий продукт під торговою маркою «Здорова Вода»

Портфель компанії Екософт поповнився новим продуктом. Тепер ми виробляємо, продаємо і встановлюємо стаціонарні вендингові автомати з розливу очищеної негазованої води ТМ «Здорова Вода».

Такий автомат підключається до звичайного водопроводу і за допомогою глибокої очистки фільтраційним обладнанням Ecosoft дозволяє отримати на виході чисту і корисну воду. «Здорова Вода» відрізняється оптимальним складом солей для організму, відповідає останнім вимогам ДСанПіН та рекомендується для регулярного вживання вдома та в офісі.
Розлив води проходить дозовано, у тару покупця; це може бути будь-яка ємність об`ємом від 0,5 до 18,9 л.

Основною перевагою автомата «Здорова Вода» є низька собівартість очищення води — до 4 разів нижче, ніж у аналогічних продуктів, доступних на українському ринку. Це досягається завдяки оптимальному проектуванню, прямим поставкам від кращих світових виробників та використанням зворотноосмотичних мембран Filmtec виробництва американської компанії Dow Chemical. Антивандальне виконання корпусу і панелі керування з міцного металу роблять автомат стійким до дії навколишніх факторів і дозволяють встановлювати його практично в будь-якому місці, де є можливість підвести воду, каналізацію та електрику.

Автомати «Здорова Вода» виробляються відповідно до ТУУ 13680574.002-2000 і допущені Міністерством охорони здоров`я України до використання у процесах очистки питної води.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4883
Теплоізоляція