На території України з`явився новий бренд кліматичних систем для великих об`єктів

TRUBA.ua 12 липня 2011 р. о 17:52

7 липня 2011 в Києві пройшла прес-конференція `Енергозберігаюча промислова вентиляція: нові перспективи`, в рамках якої відбулася офіційна презентація ТМ HOVAL (Ліхтенштейн) - провідний європейський виробник комплексних кліматичних систем для великих об`єктів.

Підготовка до Євро-2012, а також повномасштабна робота уряду в галузі енергозбереження, сприяли створенню попиту на децентралізовані системи для створення мікроклімату в приміщеннях великих об`ємів. Тому вихід на український ринок ТМ HOVAL, яка виробляє сучасні енергоефективні децентралізовані системи вентиляції, опалення та охолодження для великих об`ємів, є обгрунтованим і своєчасним.

Офіційним дистриб`ютором обладнання HOVAL стала компанія `Ліконд`, яка працює на українському ринку кліматичної техніки з 2001 року, поставляючи широкий спектр кліматичного обладнання для приміщень комерційного, громадського та житлового призначення.

Головні переваги децентралізованих систем для створення мікроклімату в приміщеннях від ТМ HOVAL в тому, що вони створюють комфортний клімат у великих внутрішніх приміщеннях при мінімально можливому споживанні енергії.

Останні новини розділу