Borealis розширить асортимент ПЕНД для ринку газових труб

TRUBA.ua 2 березня 2011 р. о 15:10

Компанія Borealis (Відень, Австрія) розширює портфель трубного поліетилену низького тиску (ПЕНД) для газового ринку, повідомляє прес-служба підприємства. Виробник додав марку BorSafe HE3492-LS-H з сімейства LS-H, яка характеризується високою стійкістю до розтріскування. До цих пір в цій серії ПЕНД були тільки продукти для прісної води (HE3494-LS-H) і каналізаційних систем (HE3490-LS-H).

Нова марка типу ПЕ 100 може використовуватися для екструзії одношарових труб, а також співекструзії двох-або тришарових труб з поліетиленом BorSafe HE3490-LS-H. Новий поліетилен BorSafe HE3492-LS-H забезпечує газопровідні труби високою якістю зварних швів і хорошими технологічними характеристиками, каже виробник.

У газовій промисловості вихід труб з ладу має серйозні наслідки. Новий продукт покликаний підвищити безпеку трубопроводів. Так як поліетилен в порівнянні з іншими матеріалами, має високу стійкість до руху земляних мас, BorSafe HE3492-LS-H особливо підходить для прокладки труб в сейсмічних районах, вважають у Borealis.

http://plastinfo.ru/

Останні новини розділу