Так, як відомо, риба один з харчових продуктів які швидко псуються, тому на всіх етапах зберігання та переробки, потрібно дотримуватися певний температурний режим. Виробництва з переробки та зберігання риби обов'язково повинні мати відповідне приміщення, обладнання для заощадження сировини. Адже відсутність відповідних умов загрожує псуванням продукту, а це тягне за собою значні збитки. Саме тому, хорошим вкладення в розвиток вашого бізнесу стануть холодильне обладнання від нашої компанії. Зверніться до наших фахівців для розрахунку і підбору обладнання.
Технічні характеристики
Артикул | 98293 |
Умови постачання
Доставка | доставка по країні |
Оновлення: 07.04.2020
Додано: 13.01.2019
Ідентифікатор: 98293
Додано: 13.01.2019
Ідентифікатор: 98293
Схожі товари в наявності