Холодильні камери для зберігання і заморозки м'яса, та напівфабрикатів

Немає в наявності
Продавець: Алькантар
Холодильні камери для зберігання і заморозки м'яса, та напівфабрикатів
Парне м'ясо після забою (і оброблення) будь то птах або велика рогата худоба потребує негайного процесу охолодження, який є найбільш досконалим методом консервації. При зниженні температури в м'ясі сповільнюється швидкість фізико-хімічних і біохімічних процесів, це дозволяє зберегти якість продукту для подальшої переробки або транспортування в місця його споживання. Наступними етапами переробки може бути зберігання або заморожування м'яса, для цього необхідний правильний підбір холодильного обладнання. У рішенні цих завдань вам допоможуть фахівці нашої компанії.
Технічні характеристики
Артикул98292
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 07.04.2020
Додано: 13.01.2019
Ідентифікатор: 98292
Схожі товари в наявності
Теплоізоляція