Холодильні камери для зберігання і заморозки м'яса, та напівфабрикатів
Немає в наявності
Продавець:
Алькантар
Парне м'ясо після забою (і оброблення) будь то птах або велика рогата худоба потребує негайного процесу охолодження, який є найбільш досконалим методом консервації. При зниженні температури в м'ясі сповільнюється швидкість фізико-хімічних і біохімічних процесів, це дозволяє зберегти якість продукту для подальшої переробки або транспортування в місця його споживання. Наступними етапами переробки може бути зберігання або заморожування м'яса, для цього необхідний правильний підбір холодильного обладнання. У рішенні цих завдань вам допоможуть фахівці нашої компанії.
Технічні характеристики
Артикул | 98292 |
Умови постачання
Доставка | доставка по країні |
Наявність на складі | присутній на складі |
Оновлення: 07.04.2020
Додано: 13.01.2019
Ідентифікатор: 98292
Додано: 13.01.2019
Ідентифікатор: 98292
Схожі товари в наявності