Акція! Твердопаливний котел Marten Base MB 12 кВт, 4950 грн. Безкоштовна доставка до будинку.

Пономаренко Олексій Іванович 2 вересня 2017 р. о 10:04

Акція!
Стара ціна 5600 грн., нова ціна 4950 грн., діє до 15 вересня до закінчення акційних товарів на складі. Економія становить 650 грн. + безкоштовна доставка до будинку, а не на склад нової пошти. Купити твердопаливний котел, який стане незамінним помічником у створенні комфортної обстановки і забезпечення тепла в приміщенні можна в інтернет магазині. Він призначений для обігріву будинку площею до 120 квадратних метрів. Установка котла – хороший вибір, а також чудова альтернатива електричному і газовому обладнанню. В якості палива може виступати дерево, тріска, тирса, вугілля, антрацит, брикети, пелети та ін.

Коли приходить час замінити старий газове обладнання на сучасний і економічний аналог, споживачі вибирають твердопаливний котел Marten Base, що функціонує на різних джерелах енергії.

Твердопаливний котел MARTEN BASE – пристрій, який допоможе обігріти ваш будинок, промислове приміщення, значно заощадить матеріальні засоби та енергоресурси. Теплообмінник з міцної сталі виготовлений на сучасному обладнанні з застосуванням технології, яка дозволяє зробити сполучні зварні шви надійними. У котла є сталеві водяні колосники і верхній теплообмінник, який зроблений з горизонтального виступу і труби, що наповнюється теплоносієм. Оснащений двома дверцятами – нижній і верхній. Перша служить для очищення котла від золи, а також для доступу до механічного регулятора тяги. Через верхню - здійснюється завантаження палива. Розташована вона під нахилом, для того, щоб зручніше було закладати дрова. Котел оброблений ефективним теплоізоляційним шаром, який запобігає втратам тепла. На задньому вихід димоходу є шиберна заслінка, з допомогою якої регулюється тяга в димоході.

Головні особливості котла – це використання якісної сталі товщиною 3 мм Теплообмінник оснащений охолоджуваними колосниками. З його придбанням, споживачі знаходять енергонезалежність, так як на обладнанні повністю відсутня автоматика і електроніка. До нього можна підключати механічний регулятор температури і автоматики з вентилятором. Маючи доступну ціну, він відрізняється високою якістю. Володіє високим коефіцієнтом корисної дії. Деякі з моделей Marten Base випускаються з наявністю варильної плити або чавунної плитки для варіння їжі. Режим роботи котла буде прямо залежати від закладки палива, температури на вулиці і бажаної температури в опалювальному приміщенні. Твердопаливний котел Marten Base українського виробництва – це відмінне джерело обігріву для середніх приміщень з потужністю 12, 15 і 17 кВт.

Переваги котлів серії MARTEN BASE

Простота і надійність
Термін служби 10 років
Висока якість збірки і зварювальних швів
Порошкове фарбування
Можливість підключення механічного регулятора тяги RT 3
Відсутність електроніки та автоматики, що забезпечує повну незалежність від інших джерел живлення
В умовах економічної кризи краще співвідношення ціни та якості!
Котлова сталь товщиною 3 мм

Останні новини розділу