Професійний монтаж теплових насосів. Зимова акція

ТОВ Барракуда 1 грудня 2014 р. о 17:24

Осіння акція на професійний монтаж систем опалення на теплових насосах:
- На геотермальних теплових насосах з постійним коефіцієнтом перетворення COP 4-4.5 (максимальна ефективність), виробництва VIESSMANN, VAILLANT, BUDERUS (Німеччина), NIBE (Швеція). Теплові насоси оснащуються гарантійними, заводськими зондами з терміном служби 100 років.

- На повітряних теплових насосах MITSUBISHI ZUBADAN (Японія) - прекрасний компроміс, високого коефіцієнта перетворення, в основній температурній зоні нашого регіону, і більш демократичною вартістю. Середньорічний COP 3-3.5

В рамках акції до 31.12.14 знижені ціни на бурові роботи, збільшені знижки на всі групи обладнання, розрахунок технологічного проекту - безкоштовно, повернення грошей за ліквідні залишки, гарантійне і післягарантійне обслуговування. Надається налагоджена система опалення, c гарантійним та сервісним обслуговуванням, а також післягарантійної підтримкою на весь період експлуатації. Все від проектування, монтажу, налагодження, сервісу та експлуатаційного супроводу - з одних рук, що гарантує надійну роботу системи на довгі роки. Досвід роботи з 1996 року, понад 30 встановлених систем. Запрошуємо оглянути діючі системи опалення на теплових насосах різної потужності. Акція діє на території України.
Детальніше на сайті компанії.

Останні новини розділу