Київська рада обіцяє, що до початку опалювального сезону планові ремонти тепломереж буде завершено

TRUBA.ua 26 сентября 2007 г. в 09:57

За дорученням Київського міського голови Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО, до початку опалювального сезону в столиці заплановано завершити планові ремонти теплопостачальних мереж.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської державної адміністрації, за інформацією комунального підприємства «Київенерго», нині в усіх районах міста проводяться ремонтні роботи. Загалом, по місту зараз проводиться більш як 60 планових та позапланових ремонтних заходів. У зв’язку з цим, частина мешканців Києва знаходиться нині без гарячої води.
Проте, як повідомили у «Київенерго», до початку опалювального сезону всі розпочаті роботи будуть завершені. Адже міська влада докладає максимум зусиль, аби кияни з настанням холодів почувалися в своїх домівках комфортно.
Відповідно до затверджених міською владою заходів з підготовки житлового фонду до експлуатації в зимовий період, на виконання робіт по загальноміських заходах «Твій дім, твоє подвір’я» та ремонт внутрішньо-будинкових мереж і обладнання житлових будинків у 2007 році виділено 163,3 млн. грн.
Завдяки цьому підготовка внутрішньо-будинкової системи холодного водопостачання завершена сьогодні на 83,1%, гарячого водопостачання – на 87%; ремонт та заміна системного обладнання ГВП – на 64,4%; підготовка систем гарячого водопостачання, обладнаних газовими колонками – на 82,8%.
УНІАН

Последние новости раздела