Тимчасово припинене через борги газопостачання на котельні Житомира відновлять до 20 серпня, обіцяє мер міста

TRUBA.ua 9 августа 2007 г. в 10:07

Газопостачання на котельні Житомира відновлять до 20 серпня.
Як передає кореспондент УНІАН, про це на прес-конференції у Житомирській міській раді заявила Житомирський міський голова Віра ШЕЛУДЧЕНКО. (З 3 серпня у Житомирі через борги за газ почали поступово відключати котельні, які опалюють житлові будинки та деякі об’єкти соціальної сфери - УНІАН).
`Тоді ж буде відновлено у місті гаряче водопостачання`, - заявила Житомирський міський голова.
Вона зауважила, що подібна ситуація зараз спостерігається практично у всіх міста України.
За словами В.ШЕЛУДЧЕНКО, незважаючи на попередні домовленості і затверджені графіки реструктуризації боргу за спожиті енергоносії, газопостачальні організації вимагають 100% розрахунку для видачі лімітів газу.
Довідка УНІАН. На сьогодні борг `Житомиртеплокомуненерго` перед ДК `Газ України` за спожитий у 2007 році газ становить 11 млн. грн.
Борг бюджетних установ Житомира за спожитий газ - 985 тис. грн., відомчого житла - 2 млн. грн.
Борг населення Житомира перед `Житомиртеплокомуненерго` за довготривалий термін (у міськраді його не вказують - УНІАН) становить 24 млн. грн.
Як повідомляв УНІАН, 7 серпня ДК «Газ України» звернув увагу керівників підприємств комунальної теплоенергетики на те, що на виконання рішення НАК «Нафтогаз України» від 31 липня 2007 р., із 1 серпня компанія підтверджує ліміти природного газу підприємствам комунальної теплоенергетики за умов відсутності їх заборгованості за спожитий природний газ у 2007 р. і стовідсоткової передоплати грошовими коштами за необхідні обсяги природного газу або наявності банківської гарантії щодо забезпечення цієї оплати.
УНІАН

Последние новости раздела