Президент вимагає від уряду до кінця липня забезпечити виконання указу щодо врегулювання тарифів на комунальні послуги

TRUBA.ua 4 июля 2007 г. в 16:36

Президент України Віктор ЮЩЕНКО вимагає від уряду до кінця липня прийняти рішення, необхідні для виконання Указу «Про заходи щодо врегулювання цін/тарифів на житлово-комунальні послуги».
Йдеться, зокрема, про удосконалення нормативно-правових актів, які регулюють формування тарифів, повідомили УНІАН у прес-службі Президента.
До закінчення першого півріччя 2007 року відповідальні органи виконавчої влади спромоглися підготувати лише проекти зазначених документів – тоді як вони мати бути затверджені ще в першому кварталі, відзначає глава держави в листі до прем’єр-міністра Віктора ЯНУКОВИЧА.
«Така виконавська дисципліна негативно впливає на імідж влади у суспільстві, призводить до зневірення людей щодо відповідальності та спроможності держави швидко та ефективно захищати інтереси населення. Складається враження, що уряд не зацікавлений оперативно врегулювати проблеми необгрунтованого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги», – наголошує Президент.
Враховуючи виключну соціальну значимість тарифних питань, В.ЮЩЕНКО також вимагає проведення службового розслідування стосовно посадовців, які допустили порушення термінів виконання Указу «Про заходи щодо врегулювання цін/тарифів на житлово-комунальні послуги».
УНІАН

Последние новости раздела