Президент пропонує уряду переглянути порядок використання коштів для розвитку систем водопостачання у регіонах

TRUBA.ua 28 апреля 2007 г. в 16:18

Президент України Віктор ЮЩЕНКО пропонує Кабінету міністрів переглянути порядок використання 200 млн. грн., передбачених на реалізацію бюджетної програми «Розвиток та реконструкція централізованих систем водопостачання та водовідведення».
Як повідмляє офіційне Інтернет-представництво Президента, глава держави наголошує на необхідності розробити чіткий, зрозумілий та єдиний для всіх регіонів критерій розподілу коштів.
У своєму листі до прем`єр-міністра Віктора ЯНУКОВИЧА Президент зазначив, що на думку керівників місцевих державних адміністрацій, які звернулися до глави держави з цим питанням, нинішній розподіл грошей є непрозорим, а його результати – соціально несправедливі.
«Така стурбованість є цілком виправданою, оскільки рішення уряду виділити 130 млн. грн. лише трьом областям України (Донецькій, Луганській та Харківській) не може бути позитивно сприйнято і підтримано у суспільстві», – зазначив В.ЮЩЕНКО. За його словами, проблема забезпечення якісною питною водою та обслуговування систем водопостачання і водовідведення є однаково гострою для всіх регіонів України.
УНІАН

Последние новости раздела