Інтернет-магазин UniDim розширив лінійку заглибних насосів
Заглибні насоси ПЕДРОЛЛО.

Інтернет-магазин UniDim розширив лінійку заглибних насосів

Інтернет-магазин UniDim поповнив лінійку заглибних насосів. Нові продукти в асортименті компанії - дренажні й фекальні насоси PEDROLLO. Насоси PEDROLLO вже не один рік представлені в Україні. Вироби відрізняються надійністю, високою якістю і привабливою ціною.
Дренажні насоси PEDROLLO в лінійці UniDim представлені серіями TOP, TOP-FLOOR, Dm, Vxm. Таке обладнання найчастіше використовується для відкачування води з підтоплених приміщень, викачування стічних вод без великих включень (розмір часток до 10 мм), наповнення або спорожнення резервуарів, для поливу, спорожнення басейнів і т. П. Дренажні насоси PEDROLLO відрізняються низьким електроспоживанням і високою продуктивністю. Для більшості таких виробів глибина заглиблення до 5 метрів. Для видалення води із затопленого приміщення особливо цікаві насоси серії TOP-FLOOR, які відкачують воду практично до підлоги (глибина осушення 2 мм).
Фекальні насоси PEDROLLO - обладнання з високою корозійною стійкістю і продуктивністю. У лінійці інтернет-магазину UniDim представлені серії BCm і MC. Насоси призначені для особливо важких умов і здатні перекачувати брудну воду з вмістом мулу, піску, бруду, каналізаційні стоки. Залежно від моделі фекальні насоси PEDROLLO можуть перекачувати рідини з включенням частинок розміром 50, 70 мм. Глибина занурення насосів MC до 10 метрів. Двоканальне робоче колесо в серіях BCm і MC забезпечує їм підвищену пропускну здатність, зменшує ймовірність заклинювання.

Інтернет-магазин UniDim на ринку СОК в Україні з 1995 року. Ми прагнемо запропонувати нашим покупцям кращі продукти за привабливими цінами. До таких належать поверхневі, свердловини, дренажні й фекальні насоси PEDROLLO.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8542
Теплоізоляція