Новий спортивний об'єкт TORBYD в м Бидгощ (Польща)

Новий спортивний об'єкт TORBYD в м Бидгощ (Польща)

Спортивний потенціал міста збагатився черговим, довгоочікуваним об'єктом. Поруч зі Спортивно-розважальним комплексом "Łuczniczka" і ARTEGO ARENA був зведений льодовий каток "Torbyd". Як і в інших будівлях комплексу, система вентиляції та кондиціонування нового об'єкта грунтується на центральних кондиціонерах VBW Engineering. Аналогічно, як і у випадку зі Спортивно-розважальним комплексом "Łuczniczka" і ARTEGO ARENA, весь об'єкт обслуговується секційними установками типу BS і BD в комплекті з заводськими системами автоматики, а для видалення зайвої вологи в льодових приміщеннях був використаний наш новий продукт - осушувач повітря BO-CK.

Урочисте відкриття відбулося 05 січня 2018 року за участю губернатора міста Rafała Bruskiego. Льодовий каток був створений головним чином для жителів міста, але професійні хокеїсти також можуть використовувати його, оскільки крижана майданчик має параметри, що відповідають вимогам Міжнародної федерації хокею на льоду (англ. International Ice Hockey Federation, IIHF). Для відвідувачів ковзанки надається роздягальня з шафами, прокат 240 пар ковзанів, торгова точка, медпункт, трибуни на 300 місць і ресторан з оглядовим вікном на льодовий майданчик.

Будівництва нової льодової арени місцеві жителі чекали 16 років, і схоже що "Torbyd" грунтовно увійде в список спортивних пам'яток міста. Отже, наші центральні кондиціонери і осушувач повітря братимуть участь в чудових розважальних заходах круглий рік.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8440
Aquatherm Kyiv 2024