Нові ринки для установок VBW Engineering

Нові ринки для установок VBW Engineering

Уже не тільки країни Західної Європи, але також Африки і Далекого Сходу увійшли до групи користувачів центральних кондиціонерів і вентиляційних установок виробництва VBW Engineering. Раніше наші установки отримали визнання покупців із Франції, Норвегії, Нідерландів, Данії та Німеччини. Визнання і рекомендації наших клієнтів дозволило відкрити нові ринки в Монголії, Азербайджані, Об'єднаних Арабських Еміратах і Алжирі. Широке поширення отримали, поряд із вже добре зарекомендованими, також новітні технологічні рішення. Наприклад представлена ​​недавно система Heat Pipe Precooling. Зростаюча кількість нових об'єктів, на яких успішно працюють установки VBW Engineering, підтверджують їх високу економічність і ефективність у різних кліматичних умовах.

Установки для кондиціонування повітря виробництва VBW Engineering асоціюються з найбільшими польськими та закордонними інвестиціями. Вони забезпечують комфортний клімат на самих різних об'єктах - на великих спортивно-розважальних аренах, в операційних залах лікарень, лабораторіях і навіть працюють на сучасному космодромі. Вироблена заводом VBW Engineering система автоматики надає можливість розвитку інтеграції з автоматизованою системою управління будівлею. Наприклад можливість управління через інтернет із різними рівнями автоматизації, що безпосередньо впливає на економічність і комфорт користувачів.

Для конструкторів VBW Engineering прекрасним викликом є ​​розробка спецобладнання, яке повністю відповідає високим вимогам проекту систем кондиціонування абсолютно різних об'єктів. Сподіваємося, що розширення ринку вентиляційних установок VBW Engineering буде і далі також динамічно розвиватися і вже найближчим часом будемо інформувати Вас про нові країни, в яких наші установки будуть піклується про хороше і якісному кліматі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8233
Теплоізоляція