Підсумки виставки Аква-Терм 2017 від компанії ССК ТМ
ТОВ "ССК ТМ"
Компанія ТОВ "ССК ТМ" взяла участь в 19-ій Міжнародній виставці енергоефективного опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, відновлюваної енергетики, сантехніки і басейнів "Аква Терм Київ 2017"

Підсумки виставки Аква-Терм 2017 від компанії ССК ТМ

Аква-Терм Київ 2017
Компанія ССК ТМ взяла участь в 19-ій Міжнародній виставці енергоефективного опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, відновлюваної енергетики, сантехніки й басейнів «Аква Терм Київ». Виставка проходила з 30 травня по 2 червня 2017 року у Міжнародному виставковому центрі в м Київ.
На стенді компанія ССК ТМ презентувала новинку власного програмного забезпечення - програму підбору канального обладнання, спеціально розроблену для мобільних пристроїв з операційною системою Android. Завантажити програму підбору канального обладнання CCK-c-duct можна в Play Маркет.
На стенді ССК ТМ були присутні технічні фахівці та провідні менеджери з регіональних представництв компанії. Всі гості стенду мали можливість поставити питання та отримати кваліфіковану консультацію.
Також для проектувальників та представників монтажних організацій були підготовлені нові друковані та електронні каталоги з останніми технічними новинками.
В ході виставки стенд компанії відвідали представники проектних, монтажних організацій, приватні особи.
Першого червня в День захисту дітей компанія ССК ТМ запросила школярів середньо-освітньої школи м. Валки для відвідування та ознайомлення з експозицією виставки Аква-Терм, а також організувала екскурсію по Києву.
Компанія «ССК ТМ» щиро дякує всім клієнтам, замовникам і партнерам, які відвідали наш стенд.
Сподіваємося на подальший плідний розвиток ділових відносин!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 57 752 XX XX +380 57 752 1777
+380 57 752 XX XX +380 50 070 0773
Ідентифікатор: 8181
Aquatherm Kyiv 2024