Danfoss в Україні: підсумки 2013 року і активності 2014

У лютому 2014 компанія "Данфосс ТОВ" провела традиційну зустріч дистриб'юторів, на якій оголосила підсумки діяльності в 2013 році та плани на 2014 рік.

Андрій Берестяни, директор з продажу та маркетингу "Данфосс ТОВ", підбиваючи підсумки роботи напряму "Теплопостачання" в 2013 році, зазначив: "На тлі кризи економіки України ситуація з точки зору продажів у сегменті опалення в 2013 році покращилася. В результаті обраної нами стратегії роботи ми успішно вивели нові продукти і збільшили частку ринку в усіх напрямках нашої діяльності. Ефективність нашої стратегії в гнучкому підході до ринків, їх потребам, а також відповідальності в роботі з партнерами та клієнтами. Завдяки цьому ми маємо щорічне зростання продажів в середньому більше 15 %".
Зокрема, найбільше зростання продажів в Україні показали балансувальні клапани - більше 50 %, на другому місці за зростанням продажів - радіаторні терморегулятори і підлогове електричне та гідравлічне опалення. Територіально з продажу як і раніше домінує Київ і центральний регіон, стабільно тримає свої позиції Харків, зросли продажі в Одесі та Львові.
У 2013 році в традиційному конкурсі "Кращий дистриб'ютор року" взяли участь 74 компанії України. Переможцями конкурсу, нагородженими поїздкою до Данії, стали компанії: «Снаб- Резерв» (м. Одеса), «Ромстал Україна» (м. Київ) та «Астер-М» (м. Харків).
У 2013 році, дотримуючись курсу рішення довгострокових завдань клієнтів і допомоги у вирішенні проблеми енергетичної залежності, компанія вела активну роботу в таких напрямках:
- висновок нових технічних рішень, адаптованих українському ринку;
- адаптація нормативної та законодавчої бази до стандартів енергоефективності, прийнятим в ЄС;
- навчання фахівців, на чию сферу діяльності і відповідальності входять питання енергоефективності.
У минулому році компанія продовжила соціальну діяльність, підтримавши технічними рішеннями і продукцією школи в Тернополі, проект "Соціальний будинок" в Харкові; раніше ведеться робота з ВНЗ та школами.
Були проведені Дні Danfoss на роздрібних точках і - вже 10-й рік поспіль - традиційні Дні проектувальника. У кінці 2013 року стартувала оновлена ​​програма лояльності для монтажників "Danfoss Expert".
Андрій Берестяни також повідомив: "У 2014 році ми продовжимо роботу над проектами реконструкції / термомодернізації шкіл, дитячих садів і будівель, що належать ОСББ. Відбудеться ряд навчальних семінарів по всіх групах продукції для проектувальників, дистриб'юторів і партнерів, зокрема, навчання проводитиметься з використанням платформи Danfoss learning. Планується навчання і для малих монтажників, а також розвиток напрямку роздрібних продажів".
День дистриб'ютора пройшов у конференц-залі ТРЦ "Більшовик" і зібрав понад 200 чоловік з усієї України. У рамках зустрічі дистриб'юторів компанії "Данфосс ТОВ" відбувся тренінг Михайла Вінницького (KMBS).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6443
Aquatherm Kyiv 2024