Віктор Тихонов: Для поліпшення умов роботи підприємств ЖКГ необхідно вдосконалити механізм державних закупівель

Проект Закону України `Про внесення змін до Закону України `Про здійснення державних закупівель` схвалено на черговому засіданні Урядового комітету з питань регіональної та соціальної політики, будівництва, житлово-комунального господарства і гуманітарного розвитку під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Віктора Тихонова.

Як прокоментував Віктор Тихонов, проект дозволить на законодавчому рівні врегулювати питання щодо закупівлі послуг з централізованого водо-, теплопостачання та водовідведення, усунути перешкоди у діяльності з оперативної ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, аварій на об’єктах житлово-комунального господарства територіальних громад.

`Сьогодні до нас надходять численні звернення з регіонів України щодо недосконалості чинної редакції Закону `Про здійснення державних закупівель`. Тому, зважаючи на важливість підготовки житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період, виникла термінова необхідність внесення відповідних змін`, - додав Віце-прем’єр-міністр.

http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 4467
Теплоізоляція