Волинська ОДА: На Старовижівщині виготовлятимуть екологічне паливо з торфу

Волинська ОДА: На Старовижівщині виготовлятимуть екологічне паливо з торфу

19-та річниця незалежності України ознаменована гарною подією у житті громади Старовижівського району. Сьогодні за участю голови облдержадміністрації Бориса Клімчука відбулось відкриття фабрики з виробництва паливних гранул `Старовижівське паливо-торф`.

У ТзОВ `Старовижівське паливо-торф` розробляється бізнес-план, яким передбачається запуск технологічних ліній з виробництва паливних гранул на основі торфу потужністю 4 тонни за добу. У рамках реалізації проекту проводиться робота з відновлення кар’єру, придбання додаткового обладнання, облаштування промислового майданчика та ремонт під’їзних і кар’єрних автодоріг.

На підприємстві планують виробляти 10 тисяч тонн паливних гранул за рік. Це дасть можливість забезпечити бюджетні заклади району та населення навколишніх сіл дешевим та екологічним паливом.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук подякував керівнику товариства Юрію Шлюєву та інвесторам за гарну справу. І підкреслив:

`Напередодні Дня незалежності України ви зробили гарний подарунок як для району, так і для області і України. Тож нехай раціональне використання продукції та розумний підхід до справи перевершать усі сподівання населення`.

http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 4430
Теплоізоляція