`Львівводоканал` замінить водогонів на 6 млн грн

`Львівводоканал` замінить водогонів на 6 млн грн

ЛМКП `Львівводоканал` розпочинає масштабні ремонтні роботи на водопровідних мережах. Цього року водоканал планує вкласти близько 6 мільйонів гривень на реконструкцію водогонів, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

`Ми уже закупили 13 км поліетиленових труб. Провели моніторинг найбільш аварійних ділянок водогонів та спланували графіки заміни мереж. Плідно співпрацюємо з районними адміністраціями для зменшення витрат на відновлення благоустрою`, – розповів директор ЛМКП `Львівводоканал` Мирослав Заплатинський.

Водогони прокладатимуть на вул. Науковій, В. Великого, Пулюя, Кульпарківській, Симоненка, Виговського, Петлюри, Патона, Любінській, Творчій-Грінченка, Земельній, Хімічній-Липинського, Миколайчука-Лінкольна, Зеленій-Керченській, Вернадського, Освицькій, Трильовського, пр. Ч. Калини, Драгана, Скрипника. Загалом за кошти підприємства планують замінити близько 15 км внутрішньоквартальних водопровідних мереж. Роботи уже розпочато на вул. Мазепи та Медової Печери.

Окрім згаданих робіт впроваджуватимуться заходи у межах підготовки до проведення чемпіонату Євро-2012, які фінансуватимуться з державного та міського бюджетів. Відтак у планах реконструкція магістральних водогонів `Зарудці-Збоїща` 12 км та `Будзень-Львів` 7 км, заміна аварійного водогону на пр. Свободи, реконструкція каналізаційного колектора на ділянці від Оперного театру до вул. Дорошенка та від вул. Ш.Руставелі до готелю `Жорж`, а також реконструкція каналізаційних очисних споруд.

http://portal.lviv.ua/
Идентификатор: 4268
Теплоізоляція