Віктор Тихонов провів засідання Урядового комітету з питань регіональної політики, будівництва та житлово-комунального господарства

Віктор Тихонов провів засідання Урядового комітету з питань регіональної політики, будівництва та житлово-комунального господарства

20 квітня 2010 року Віце-прем’єр-міністр України Віктор Тихонов провів засідання Урядового комітету з питань регіональної політики, будівництва та житлово-комунального господарства.

На засіданні члени Комітету розглянули і схвалили проект постанови Кабінету Міністрів України, яким передбачається внесення доповнень до Положення про Міністерство регіонального розвитку та будівництва України щодо компетенції у сфері транскордонного співробітництва.

Також схвалено проект розпорядження Кабінету Міністрів України `Про підготовку підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2010-2011 років`.

Документом передбачено утворення Міжвідомчої робочої групи для своєчасної підготовки ЖКГ до осінньо-зимового періоду 2010-2011 років та здійснення моніторингу її діяльності. Крім того, в рамках такої підготовки центральним та місцевим органам виконавчої влади доручено здійснити ряд заходів щодо оптимізації теплопостачання та забезпечення енергозбереження.

http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 4257
Теплоізоляція