В Мінпромполітики представлено проект Першого українського Форуму з Альтернативної енергетики

В Мінпромполітики представлено проект Першого українського Форуму з Альтернативної енергетики

23 листопада в Міністерстві промислової політики України відбулася зустріч заступника Міністра Сергія Грищенко з представниками компанії `MCB Ukraine` (Німеччина, Швейцарія), які представили проект Першого українського Форуму з Альтернативної енергетики.

Було зазначено, що Форум відрізнятиметься від теоретичних сегментів чи презентацій ільозованих сегментів і фокусуватиметься виключно на рішеннях у сфері альтернативної енергетики. Очікується, що більше 50 компаній Західної Європи представлять на ньому технології практичного застосування: сонячної енергії, вітряної потужності, гео-термічних технологій, використання біогазу, біопалива та методів перетворення відходів на енергію, технології переробки енергії.

Форум складатиметься з двох паралельних напрямів роботи, а саме виставки та серії презентацій з подальшим обговоренням представлених технологій. Таким чином, вперше в Україні буде представлена вся палітра альтернативних енергетичних технологій.

Проведення Форуму планується на кінець третього кварталу 2010 року.

В свою чергу фахівці Мінпромполітики підтримали проект Форуму та підкреслили актуальність його проведення для нашої держави.

http://industry.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 4029
Теплоізоляція