У Києві розпочато пуск тепла в будинки житлового фонду та об`єкти соціальної інфраструктури

У Києві розпочато пуск тепла в будинки житлового фонду та об`єкти соціальної інфраструктури

У зв`язку зі сталим зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ підписав розпорядження №1343 "Про початок опалювального сезону", згідно з яким 11 жовтня 2007 року розпочато пуск тепла в будинки житлового фонду та об`єкти соціальної інфраструктури м. Києва.
Як інформує АЕК `Київенерго`, подача теплоносія в житлові будинки та будівлі підприємств, установ і організацій здійснюватиметься за заявками їх керівників та за умови готовності систем опалення.
Завершено випробування на міцність та щільність теплових мереж `Київенерго` згідно з графіком, затвердженим Київською міською держадміністрацією. Під час випробувань виявлено 1021 пошкодження магістральних та розподільчих теплових мереж, всі пошкодження усунені.
Підготовлено до роботи в опалювальний період всі 189 джерел живлення (ТЕЦ та котельні).
Як повідомляв УНІАН, 9 жовтня було розпочато пробні пуски систем теплопостачання міста та підключення пологових будинків, лікувальних установ і дитячих дошкільних закладів.
За даними АЕК `Київенерго`, на шосту годину ранку 11 жовтня теплом забезпечено 270 дитячих садків (54,2%), 187 лікувальних закладів (34,5%, у тому числі всі пологові будинки), 12 шкіл (за заявкою).
УНІАН
Идентификатор: 2520
Aquatherm Kyiv 2024