Київська рада обіцяє, що до початку опалювального сезону планові ремонти тепломереж буде завершено

Київська рада обіцяє, що до початку опалювального сезону планові ремонти тепломереж буде завершено

За дорученням Київського міського голови Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО, до початку опалювального сезону в столиці заплановано завершити планові ремонти теплопостачальних мереж.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської державної адміністрації, за інформацією комунального підприємства «Київенерго», нині в усіх районах міста проводяться ремонтні роботи. Загалом, по місту зараз проводиться більш як 60 планових та позапланових ремонтних заходів. У зв’язку з цим, частина мешканців Києва знаходиться нині без гарячої води.
Проте, як повідомили у «Київенерго», до початку опалювального сезону всі розпочаті роботи будуть завершені. Адже міська влада докладає максимум зусиль, аби кияни з настанням холодів почувалися в своїх домівках комфортно.
Відповідно до затверджених міською владою заходів з підготовки житлового фонду до експлуатації в зимовий період, на виконання робіт по загальноміських заходах «Твій дім, твоє подвір’я» та ремонт внутрішньо-будинкових мереж і обладнання житлових будинків у 2007 році виділено 163,3 млн. грн.
Завдяки цьому підготовка внутрішньо-будинкової системи холодного водопостачання завершена сьогодні на 83,1%, гарячого водопостачання – на 87%; ремонт та заміна системного обладнання ГВП – на 64,4%; підготовка систем гарячого водопостачання, обладнаних газовими колонками – на 82,8%.
УНІАН
Идентификатор: 2457
Теплоізоляція