На реформування житлово-комунального господарства України необхідно спрямувати близько 32 млрд. грн. - Рибак

На реформування житлово-комунального господарства України необхідно спрямувати близько 32 млрд. грн. - Рибак

На виконання програми з реформування житлово-комунального господарства України необхідно спрямувати близько 32 млрд. грн. Про це повідомив віце-прем’єр-міністр України Володимир РИБАК сьогодні у Житомирі на прес-конференції на заводі з виробництва твердопаливного котельного обладнання ЗАТ «Житомирремхарчомаш».
Як передає кореспондент УНІАН, за його словами, уряд планує протягом найближчих 4-5 років повністю реформувати житлово-комунальне господарство України. При цьому В.РИБАК зазначив, що для реалізації такої мети необхідно щорічно спрямовувати близько 8 млрд. грн.
Говорячи про ці кошти, В.РИБАК наголосив, що для того, щоб їх віднайти, «необхідно об’єднати зусилля центральної та регіональної влади, органів місцевого самоврядування, кошти міжнародних організацій та кредити». «Без цього ми говоритимемо безкінечно один одному про реформування житлово-комунальної сфери України, але діла не буде», - сказав В.РИБАК.
При цьому віце-прем’єр-міністр висловив переконання, що уряду вдасться зробити намічене у цьому напрямку. «Я переконаний, що у найближчі 4 роки ми вирішимо це. Така можливість є», - сказав В.РИБАК.
За інформацією В.РИБАКА, торік на вирішення питань житлово-комунального господарства України, було спрямовано близько 200 млн. грн., а цього року – 5,5 млрд. грн.
УНІАН
Идентификатор: 2357
Теплоізоляція