«Київводоканал» з сьогоднішнього дня починає відключення від водопостачання великих боржників

«Київводоканал» з сьогоднішнього дня починає відключення від водопостачання великих боржників

АТ «Київводоканал» з сьогоднішнього дня починає відключення від водопостачання і водовідведення великих боржників.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі підприємства.
Згідно з повідомленням, за станом на 1 серпня, сукупна заборгованість абонентів компанії перевищила 525 млн. грн. при рівні розрахунків за надані послуги 83,5%.
Об`єктами відключення стануть столичні підприємства, зокрема, бюджетні установи, приватні будинки. Крім того, компанія також розглядає питання обмеження водопостачання багатоквартирних будинків, житлово-експлуатаційних організацій, житлово-будівельних кооперативів і об`єднань співвласників.
«Керівництво «Київводоканалу» вдається до таких непопулярних заходів через низький рівень оплати за послуги водопостачання і водовідведення», – наголошується в повідомленні.
Довідка УНІАН. ВАТ “АТ `Київводоканал» створене в 2001 році шляхом перетворення в ході приватизації ДКО `Київводоканал`.
«Київводоканал» забезпечує цілодобове постачання питною водою більше 2,6 мільйонів осіб і близько 3 тис. підприємств, відведення і очищення 1,3 млн. куб. м стічних вод на добу. Річні обсяги водопостачання становлять 357,393 млн. куб. м, водовідведення - 369, 979 млн. куб. м
Компанія завершила перше півріччя з чистим прибутком 4 млн. 571,8 тис. грн., тоді як за аналогічний період 2006 року збиток становив 14 млн. 75,2 тис. грн.
УНІАН
Идентификатор: 2267
Теплоізоляція