На облаштування водойми у парку `Орлятко` київська влада планує витратити 300 тис. грн.

На облаштування водойми у парку `Орлятко` київська влада планує витратити 300 тис. грн.

На облаштування водойми у парку `Орлятко`, що на бульварі І.Лепсе, 9-а, у Солом`янському районі київська влада виділила 300 тис. грн.
Про це йдеться в розпорядженні Київської міської державної адміністрації, текст якого розміщено на офіційному веб-порталі міської влади.
Фінансування всіх необхідних робіт буде здійснювати Управління охорони навколишнього природного середовища за рахунок коштів Київського міського фонду охорони навколишнього природного середовища.
Замовником проектування та виконання робіт з облаштування водойми призначено комунальне підприємство „Солом`янкабудінвест`, якому доручено в установленому порядку визначити генеральну проектну та підрядну організації для виконання робіт. Підприємство має в проекті благоустрою передбачити інвестиційно-привабливі об`єкти.
У свою чергу, Солом`янська райдержадміністрація у встановленому порядку має подати до Головного управління економіки та інвестицій КМДА інвестиційні пропозиції щодо включення виконання робіт з облаштування водойми у парку „Орлятко` до проектів Програм соціально-економічного та культурного розвитку м. Києва на 2008 та наступні роки.
Як повідомляв УНІАН, у рамках реконструкції парку «Орлятко» планується відновити існуючий тут дитячий майданчик, встановити штучний полив газонів, висадити дерева, замінити покриття на доріжках. Також буде відремонтовано спортивний майданчик.
Крім того, за інформацією прес-служби КМДА, у цьому парку КП «Київзеленбуд» запропоновано встановити біля кожного дерева таблички з їх назвами українською та латинською мовами.
УНІАН
Идентификатор: 2205
Теплоізоляція