У червні Кабмін розгляне законопроект про нову програму реформування ЖКГ - Попов

У червні Кабмін розгляне законопроект про нову програму реформування ЖКГ - Попов

У червні Кабінет міністрів розгляне законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про Загальнодержавну програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2004-2010 г.», де виписані нові підходи до реформ комунальної галузі.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив міністр житлово-комунального господарства Олександр ПОПОВ сьогодні на прес-конференції.
За словами міністра, заходи в законопроекті розділено на кілька частин: нормативно-правове забезпечення (планується подати 23 законодавчі акти на розгляд Верховної Ради), науково-технічне забезпечення (підтримка інноваційних підходів в енергозбереженні), питання організаційного і фінансового забезпечення.
У законопроекті також представлені 12 бюджетних програм, на які планується виділити кошти. Після їх затвердження на державному рівні кошти передаються органам місцевого самоврядування, які є розпорядниками коштів. На центральному рівні розпоряджатися коштами буде Міністерство ЖКГ.
О.ПОПОВ відзначив, що кошти надійдуть в регіони, якщо виконуватимуться ті завдання, що ставлять перед областями Кабмін або профільне міністерство.
Довідка УНІАН. Закон «Про Загальнодержавну програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства України на 2004-2010 рр.» було ухвалено Верховною Радою в 2004 р.
23 травня колегія Міністерства ЖКГ на своєму засновницькому засіданні підтримала в цілому законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про Загальнодержавну програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2004-2010 рр.».
УНІАН
Идентификатор: 1672
Теплоізоляція