КМДА оголосила тендер на проведення експертизи економічного обгрунтування тарифів на комунальні послуги

КМДА оголосила тендер на проведення експертизи економічного обгрунтування тарифів на комунальні послуги

Київська міська державна адміністрація оголосила тендер на проведення експертизи економічного обгрунтування тарифів на комунальні послуги.
Як повідомив УНІАН начальник Головного управління з питань цінової політики Василь ЯСТРУБИНСЬКИЙ, попередній, оголошений у квітні, тендер на проведення аудиту тарифів було скасовано через неправильні формулювання в документах тендеру.
Як пояснив В.ЯСТРУБИНСЬКИЙ, сесія Київради 8 лютого цього року прийняла рішення про проведення аудиту тарифів – тобто перевірку правильності формування тарифів. Проведення аудиту було доручено КМДА і таким чином Управління з питань цінової політики оголосило тендер на проведення “аудиту”.
“В ході роботи з Тендерною палатою ми дійшли висновку, що це неграмотний запис. Тому що аудит проводиться або фінансових, або бухгалтерських звітних документів. А сесія мала на увазі саме експертизу економічного обгрунтування тарифів. У зв’язку з цим ми вимушені були скасувати проведення цього тендера”, - поінформував він.
В.ЯСТРУБИНСЬКИЙ також зазначив, що попередня сесія Київради внесла відповідні зміни у своє рішення, тобто термін “аудит” замінила на термін “експертизу”.
“Наскільки мені відомо, це буде на наступній сесії проведено. Але ми разом з тим вже оголосили тендер і 29 числа буде відкриття пропозицій на проведення експертизи економічного розрахунку тарифів”, - сказав В.ЯСТРУБИНСЬКИЙ.
УНІАН
Идентификатор: 1488
Теплоізоляція