Уряд контролює житлово-комунальні тарифи і не допустить повторення ситуації кінця 2006 року - Рибак

Уряд контролює житлово-комунальні тарифи і не допустить повторення ситуації кінця 2006 року - Рибак

Уряд контролює житлово-комунальні тарифи і не допустить повторення ситуації кінця 2006 року.
Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив віце-прем`єр-міністр України Володимир РИБАК сьогодні на брифінгу в Кабінеті міністрів.
«Питання тарифів зняте і узяте під контроль держави. Система відпрацьована, ми не чекаємо і не думаємо, що буде так, як в 2006 році», - сказав В.РИБАК.
За його словами, на сьогоднішній день рівень оплати населення за спожиті житлово-комунальні послуги перевищує 50%. «Політики вже не говорять з телеекранів, що не потрібно платити, і люди платять. Але заборгованість за споживаний газ і електроенергію дуже велика, і нам потрібно працювати в цьому напрямі», - додав В.РИБАК.
Віце-прем`єр підкреслив, що уряд контролює формування тарифів на житлово-комунальні послуги і не допустить ситуації, яка склалася з підвищенням тарифів в регіонах в кінці 2006 - на початку 2007 року. «З другого боку, до жовтня уряд підніме зарплати і пенсії всім категоріям громадян для того, щоб у людей з`явилася можливість не тільки оплачувати житлово-комунальні послуги, але і нормально жити. Такі можливості є», - підкреслив В.РИБАК.
УНІАН
Идентификатор: 1446
Теплоізоляція