Президент пропонує уряду переглянути порядок використання коштів для розвитку систем водопостачання у регіонах

Президент пропонує уряду переглянути порядок використання коштів для розвитку систем водопостачання у регіонах

Президент України Віктор ЮЩЕНКО пропонує Кабінету міністрів переглянути порядок використання 200 млн. грн., передбачених на реалізацію бюджетної програми «Розвиток та реконструкція централізованих систем водопостачання та водовідведення».
Як повідмляє офіційне Інтернет-представництво Президента, глава держави наголошує на необхідності розробити чіткий, зрозумілий та єдиний для всіх регіонів критерій розподілу коштів.
У своєму листі до прем`єр-міністра Віктора ЯНУКОВИЧА Президент зазначив, що на думку керівників місцевих державних адміністрацій, які звернулися до глави держави з цим питанням, нинішній розподіл грошей є непрозорим, а його результати – соціально несправедливі.
«Така стурбованість є цілком виправданою, оскільки рішення уряду виділити 130 млн. грн. лише трьом областям України (Донецькій, Луганській та Харківській) не може бути позитивно сприйнято і підтримано у суспільстві», – зазначив В.ЮЩЕНКО. За його словами, проблема забезпечення якісною питною водою та обслуговування систем водопостачання і водовідведення є однаково гострою для всіх регіонів України.
УНІАН
Идентификатор: 1357
Теплоізоляція