До 2009 року планується реконструювати дощову каналізацію, що руйнує схили Дніпра

До 2009 року планується реконструювати дощову каналізацію, що руйнує схили Дніпра

До 2009 року планується реконструювати дощову каналізацію, що руйнує схили Дніпра.
Як повідомили УНІАН в прес-службі Київської міської державної адміністрації, розробка проектної документації на реконструкцію мережі міської дощової каналізації на території, що прилягає до Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври в Печерському районі, має завершитися до кінця грудня поточного року. Розробка проектної документації на замовлення комунальної корпорації «Київавтодор» буде вестися відповідно до розпорядження КМДА, яке 12 квітня підписав Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.
Якщо ця документація успішно пройде експертизу та всі необхідні погодження, то дощову каналізацію реконструюють вже до кінця наступного року.
За інформацією першого заступника голови КМДА Дениса БАССА, каналізація не ремонтувалася від часу її введення в дію.
«Через те, що дощова каналізація, яка проходить біля Києво-Печерської Лаври будувалася давно і при цьому різними виконавцями, то нині вона не витримує на 100% потоку води. В період сильних злив, вода тече поверхнею схилів, що може призвести до руйнації. Але столична влада попереджає аварійні ситуації і зараз ми вирішуємо питання реконструкції цієї каналізації. Тобто схилам Дніпра нічого не загрожуватиме», - запевнив Д.БАСС.
УНІАН
Идентификатор: 1226
Aquatherm Kyiv 2024