Апеляційний суд Києва підтвердив незаконність введення з грудні 2006 р. підвищених тарифів на ЖКП

Апеляційний суд Києва підтвердив незаконність введення з грудні 2006 р. підвищених тарифів на ЖКП

Апеляційний суд міста Києва сьогодні постановив відмовити в апеляційній скарзі Київської міської державної адміністрації до Київської міської організації Української партії `Єдність` щодо незаконного введення тарифів на житлово-комунальні послуги.
Як повідомили УНІАН в прес-службі партії `Єдність`, в апеляційній скарзі Київської міськдержадміністрації йшла мова про скасування постанови господарського суду міста Києва від 13 лютого стосовно визнання недійсними та скасування розпоряджень КМДА від 30 жовтня минулого року, підписаних мером столиці Леонідом ЧЕРНОВЕЦЬКИМ, про введення з 1 грудня 2006 р. нових тарифів на житлово-комунальні послуги.
Таким чином, зазначено в повідомленні прес-служби, станом на 17 квітня в Києві діють тарифи на житлово-комунальні послуги, які діяли до 1 грудня 2006 року і затвердженні розпорядженнями Київської міської державної адміністрації в 2001-2004 роках.
`Якщо дотримуватись букви закону, то тоді й наступні підвищення незаконні. Тобто сьогоднішнє рішення апеляційного суду скасовує ці введення`, - прокоментував УНІАН представник прес-служби `Єдності` розпорядження КМДА про підвищення тарифів в середньому в 1,9 раза, які були видані в цьому році на виконання рішення сесії Київради від 8 лютого 2007 р.
Він повідомив також, що найближчими днями відбудеться прес-конференція щодо цього судового процесу, де буде надано більш детальну інформацію.
УНІАН
Идентификатор: 1227
Aquatherm Kyiv 2024