Економічно обґрунтовані тарифи мають бути затверджені на Сумщині до 5 березня - рішення облради

Економічно обґрунтовані тарифи мають бути затверджені на Сумщині до 5 березня - рішення облради

УНІАН. За ініціативи фракції БЮТ Сумська обласна рада на десятій сесії ухвалила рішення `Про тарифи на надання житлово-комунальних послуг населенню області`.
Як передає кореспондент УНІАН, згідно з цим рішенням, органам місцевого самоврядування та державним адміністраціям доручено проаналізувати обґрунтованість формування цін на житлово-комунальні послуги з урахуванням вимог Законів України `Про житлово-комунальні послуги`, `Про ціни і ціноутворення`, `Про природні монополії`, рішень обласної ради з цих питань. Згідно з документом, економічно обґрунтовані тарифи мають бути затверджені до 5 березня цього року.
Також, як повідомили УНІАН у прес-службі Сумської облради, депутати вирішили звернутись до обласної прокуратури, управління Служби безпеки України та управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області з проханням проаналізувати обґрунтованість затверджених тарифів з урахуванням вимог законів України, постанов Кабінету Міністрів України, а також дати правову оцінку діям посадових осіб, які допустили затвердження завищених тарифів, нецільове неефективне використання коштів населення та бюджетних установ при оплаті цих тарифів.
Идентификатор: 644
Теплоізоляція