Черновецький доручив створити комісію з вивчення можливості зниження тарифів для людей, які живуть у старих будинках

Черновецький доручив створити комісію з вивчення можливості зниження тарифів для людей, які живуть у старих будинках

УНІАН. Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ дав доручення заступнику київського міського голови – секретарю Київради Олесю ДОВГОМУ створити комісію з вивчення можливості зниження тарифів для людей, які живуть у старих будинках, та малозабезпечених осіб.
Про це Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ заявив сьогодні на пленарному засіданні сесії Київради.
Як зазначив київський мер, `люди стали платити на 30% більше бідні по Києву – півмільйона киян, завдяки ініціативі Юлії Володимирівни`. Він нагадав, що його ідея була: `багаті за бідних, а сьогодні платять всі однаково`. `Я прошу поставити на голосування це питання: створити комісію, і подивитись, що сталося`, - сказав Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.
За його словами, півмільйона киян завдяки раніше прийнятому рішенню, підтриманому більшістю, про виведення бараків та старих будинків з-під `тарифного удару`, платили за житло в 1,49 разу більше, ніж до 1 грудня 2006 року. `А сьогодні вони платять у 2 рази більше`, - наголосив міській голова.
`Тому створіть комісію, до якої ввійшли б представники від кожної фракції, і щоб ми знову повернулись до цього питання – для зниження тарифів, щоб ми цих людей не залишили. Вони найуразливіші`, - наголосив мер.
Идентификатор: 637
Aquatherm Kyiv 2024