БЮТ проведе найретельніші розрахунки для оптимізації і зниження тарифів на воду і тепло у Вінниці

БЮТ проведе найретельніші розрахунки для оптимізації і зниження тарифів на воду і тепло у Вінниці

УНІАН. Блоку Юлії Тимошенко залишає у Вінниці частину команди для того, щоб провести найретельніші розрахунки для оптимізації і зниження тарифів на воду і тепло у Вінниці.
Як повідомили УНІАН у прес-службі БЮТ, про це в прямому ефірі Вінницької обласної державної телекомпанії `ВДТ` заявила лідер блоку Юлія ТИМОШЕНКО.
`Я приїхала до вас розповісти не про політичну ситуація, а зробити цілком конкретну cправу`, - наголосила вона.
`За кілька тижнів я знову приїду сюди, щоб в цьому питанні поставити крапку`, - додала лідер БЮТ.
Ю.ТИМОШЕНКО зазначила, що тарифи на житлово-комунальні послуги у Вінниці одні з найнижчих в Україні, крім вартості теплоносіїв. Лідер опозиції висловила стурбованість занадто високими тарифами на гарячу воду і тепло у Вінниці, яка посідає за цими показниками друге місце по Україні. У той же час за рівнем зарплат Вінниця демонструє середні показники у порівнянні з іншими містами України.
За словами Ю.ТИМОШЕНКО, вона радіє з того, що сьогодні одностайно були проголосовані депутатами Вінницької міськради всі питання, які виносилися на порядок денний, зокрема питання про земельні аукціони.
`Якщо наша позиція по аукціонах на землю в Києві викликала бійку між ЧЕРНОВЕЦЬКИМ і нашою політичною силою, то мер Вінниці, на відміну від ЧЕРНОВЕЦЬКОГО, разом із нами був ініціатором прийняття рішення про продаж землі на відкритих аукціонах, що дозволить спрямувати додаткові кошти в бюджет розвитку міста`, - сказала лідер БЮТ.
Идентификатор: 600
Теплоізоляція