Луцька прокуратура опротестувала нові тарифи на теплопостачання для юридичних осіб

УНІАН. Луцька прокуратура внесла протест на рішення Луцького міськвиконкому від 1 лютого 2007 року про затвердження нових тарифів на теплопостачання для юридичних осіб. Про це сьогодні УНІАН повідомив заступник прокурора міста Луцька Микола БІЛЯК.
За його словами, прокуратура зважила на те, що нові тарифи не були погоджені обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України, до того ж, не були дотримані терміни та процедура оприлюднення намірів збільшити тарифи. Протест прокуратири направлено до міськвиконкому з вимогою скасувати рішення про затвердження нових тарифів на тепло.
Як повідомляв УНІАН, 1 лютого Луцький міськвиконком затвердив нові тарифи на теплопостачання для всіх споживачів, окрім населення. Вартість 1 ГКал зросла, залежно від форми власності, на 17-20%. Натомість представники обласного відділення Антимонопольного комітету заявили, що ці тарифи ними не погоджені, і якщо вони набудуть чинності, АМКУ змушений буде розпочати проти виконкому справу про порушення законодавства щодо захисту економічної конкуренції.
Идентификатор: 571
Теплоізоляція