До 1 березня будуть проведені перерахунки за сплачені за новими тарифами житлово-комунальні послуги - Довгий

Комунальне підприємство `Головний інформаційно-обчислювальний центр`, організації та установи, що проводять нарахування платежів населенню за житлово-комунальні послуги, нарахування субсидій та компенсацій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, до 1 березня 2007 р. повинні провести перерахунки станом на 1 грудня 2006 р. з квартиронаймачами та власниками квартир за раніше оплачені житлово-комунальні послуги.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Київради, заступник Київського міського голови - секретар Київради Олесь ДОВГИЙ в інтерв’ю журналістам сказав, що таке рішення було ухвалене Київрадою сьогодні.
Окрім того, за його словами, Київській міській державній адміністрації доручено забезпечити до 1 липня 2007 р. виконання Постанови Кабінету Міністрів України №560 від 12.07.2005 р. в частині визначення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій по кожному будинку.
О.ДОВГИЙ також зазначив, що Київрада своїм рішенням зобов’язала Київську міську державну адміністрацію та Постійну комісію Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до 1 липня 2007 р. провести незалежний аудит ВАТ `Київводоканал`, АЕК `Київенерго` та підприємств житлово-комунального господарства м. Києва.
О.ДОВГИЙ наголосив, що тарифи на житлово-комунальні послуги в Києві є економічно обґрунтованими. За його словами, це підтверджують як висновки Робочої групи, до складу якої входять представники всіх депутатських фракцій та груп Київради, так і протокол засідання Робочої групи з перевірки відповідності рівня тарифів на ЖКП розміру економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво.
Идентификатор: 570
Теплоізоляція