Депутати Київради радять киянам сплачувати за комунальні послуги за новими тарифами

УНІАН. Депутати Київської міської ради радять киянам сплачувати за житлово-комунальні послуги за новими тарифами, бо ті є обґрунтованими.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Київради, про це депутати заявили під час прямого ефіру на радіо `Київ`.
Так, член депутатської групи `Громадський захисник`, голова Постійної комісії з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв`язків Сергій РУДИК наголосив, що в разі, коли робоча група з вивчення обґрунтованості нових тарифів на ЖКП, створена Київрадою, дійде висновку щодо необхідності зменшення тарифів, `сума, яку киянин переплатять сьогодні, буде врахована в платежі завтра`. `Найгірший варіант, - додав депутат, - коли ви в Києві відкриєте кран і побачите, що немає ні гарячої, ні холодної води`.
Саме тому С.РУДИК закликав киян сплачувати за житлово-комунальні послуги, зазначивши, що `нововведення завжди є важкими, але заклики не платити не є виходом з ситуації`.
У свою чергу член депутатської фракції `Блок Леоніда Черновецького`, член Постійної комісії з питань містобудування та архітектури Сергій БЕРЕЗЕНКО підкреслив, що тарифи є обґрунтованими. За його словами, депутатський корпус Київради сподівається, що робоча група з вивчення обґрунтованості нових тарифів на ЖКП завершить свою роботу до 25 січня і на пленарному засіданні сесії прозвітується про виконану роботу.
Зволікання з висновками робочої групи він пояснив тим, що, `можливо, попрацювавши над тарифними питаннями, представники опозиції почали розуміти, що були не зовсім праві, коли заявляли про необґрунтованість підвищення тарифів`. `Очевидно, - припустив С.БЕРЕЗЕНКО, - розглядаючи ці дискусійні питання, члени комісії від опозиції не можуть визнати свою неправоту або ж вказати на неправоту своїх опонентів`.
Идентификатор: 469
Теплоізоляція